Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, az alábbi elérhetőségeinken vagy töltse ki az oldal alján található űrlapot és 48 órán belül válaszolunk Önnek!

Csorba Dániel

A Magyar Villák ötletgazdája

17 éve ingatlanpiacon, több száz eladott ingatlan, több mint százezer követő, az iparág egyik legismertebb alakja, ahogy az Index újságírója fogalmazott: ,,Ha Magyarországon a Tankcsapda a zenekar, Hajas László a fodrász, akkor Csorba Dániel az ingatlanos”.

Vitáry Dániel

A Magyar Villák ötletgazdája

17 év tapasztalat nemzetközi értékesítésben, üzletfejlesztésben, startup és nagyvállalati környezetben. Rendszeresen tart előadásokat nemzetközi konferenciákon és rendezvényeken vállalatfejlesztésről, innovációról, és szilícium-völgyi módszertanokról.

Vizi Noémi

Project manager

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának Doktorandusza és oktatója. Kutatási témája a divatipari termékek fogyasztása és a fenntarthatóság kapcsolata. Tudományos munkáit évente több alkalommal konferenciákon mutatja be és publikálja folyóiratokban. 8 éve foglalkozik hazai és nemzetközi pályázatok írásával és megvalósításával, mellette pedig a Magyar Villák tartalmaiért felel. Ha szeretné bemutatni ingatlanát, akkor kérjük, Noémit keresse fel emailben.

Miben segíthetünk?

Töltse ki az űrlapot és 48 órán belül válaszolunk Önnek!